Elektriskais kalnu velosipēds (E-MTB) ir īpaši piemērots braucieniem ar izteiktu reljefu Gaujas Nacinālajā Parkā, Siguldā, Cēsīs, Līgatnē. Easy Ride maršrutos mēs esam iekļāvuši labākos Latvijas MTB maršrutus, kā arī skaistākās vietas tuvākajā apkārtnē.  Visi mūsu braucieni sākas vai finišē Līgatnē, jo Līgatnē ir daudz skaistu meža taku, kas nepārklājas ar tūrisma plūsmu un tā ir viena no mūsu iemīļotākajām vietām.

E-Velo brauciens Līgatnē patiks visiem, kas vēlas apskatīt Līgatni nedaudz savādāk, no cita skatu punkta. Šī brauciena maršrutu iespējams mainīt un pielāgot katra vēlmēm un prasmēm, no vienkāršas pilsētas ekskursijas tas var pārtapt arī par E-MTB prieku 2h garumā.

Cēsis-Līgatne brauciens iekļauj gan Cēsu, gan Līgatnes ekskursijas ar E-velo. Patiks visiem, arī iesācējiem. Brauciens ir viegls, nav sarežģītu meža taku, lai gan ir iespējams iekļaut gan MTB Amatas taku, gan MTB taku pār Spriņgu iezi.

Līgatne-Sigulda-Līgatne brauciens ir viens no skaistākajiem MTB maršrutiem Latvijā. Lai gan tur nav nekā sarežģīta, var braukt arī iesācēji,  tomēr, lai braucienu izbaudītu, nepieciešamas velo braukšanas iemaņas. Šo mēs ieteiktu visiem, kam patīk braukt, patīk MTB, meža takas un tehniskāki maršruti. Arī tad, ja šis maršruts ir jau iepriekš izbraukts ar MTB, būs interesanti to atkārtoti izbraukt ar E-MTB.